18 de juliol del 2013

S'ha acabat la BAP Cloenda a primera!!


Aquest dilluns es va jugar la darrera jornada de la BAP Lliga de Cloenda de Primera Divisió. Es va intentar sincronitzar els partits per donar emoció al final de la lliga, i es va començar al voltant de les 8 al Turó.

El Batman havia de puntuar davant del Gràcia'96 per assegurar la lliga, ja que el Llove i el Vitamènia apretaven amb força. Llove i Vitamènia havien d'assegurar els punts i esperar que el Batman punxés.


En el partit Botorut-Llove, el Llove s'enduia els tres punts en guanyar per 1-2. I el Vitamènia s'imposava amb claredat al Palauenc per 6-2 (gran segona volta del Vitamènia!). Missió acomplerta dels perseguidors, que esperaven la punxada del Batman.. Però la punxada no va arribar, i el Batman es va proclamar campió en guanyar al Gràcia'96 per 3-2.


Enhorabona Batman!

D'altra banda es jugava també el Catalunya-Cracks, partit en el que es decidia si el Cracks podia optar a promoció o bé baixava directament a segona, depenia d'ell mateix. Però la victòria final del Catalunya deixava el Cracks a segona, i qui jugarà la promoció serà el Botorut.

Agència F.B.O. (Fent Bullir l'Olla)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada