29 de juliol del 2013

Promoció acabada, equips decidits!!

Dissabte al matí es va jugar al Turó la promoció per a la propera BAPOBERTURA 1 (2013-2014). Sobre el paper, Nucairons Botorut i Baix Montseny sortien com a favorits.

Però ben aviat el Rookies va voler deixar clar que no venia a passar l'estona; va guanyar clarament el Nucairons en la primera jornada i es va mantenir en clares opcions de ser la gran sorpresa fins a la penúltima jornada. A la quarta jornada, en una "final" per a l'ascens, el Botorut es va imposar a la revel·lació del campionat.
El Nucairons, després de la derrota en la primera jornada, ja no va aixecar cap. 
El València va anar de menys a més, i la seva tercera posició el col·loca com a primer reserva en cas de possibles baixes inesperades a primera.
El Girona va poder agafar experiència per a properes promocions, que de ben segur disputarà, i va protagonitzar un últim partit espectacular amb dotze gols.

I els grans triomfadors, Baix Montseny i Botorut, que jugaran la propera BAPOBERTURA !!
En Marcel va anar sobrat i fins i tot va ascendir a falta d'una jornada. I en Piru, que només va cedir tres punts enfront del seu amic, va estar molt regular tot el matí i molt segur en el partit clau contra el Rookies.

Felicitats a tots !!

Agència FBO (Fent Bullir l'Olla)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada