9 de gener del 2013

S'acosta el final de lliga...!

BAPs, ja es van decidint moltes coses a la Bapobertura.
A Primera el Vitamènia va superar el primer "match ball" de la lliga amb una gran victòria a can Gràcia'96. Així doncs , tot i la victòria del Batman (2-4 al Catalunya) encara haurà de mirar de fer 3 punts més que el Vitamènia en les dues jornades que queden.
En zona Champions la tercera posició encara no està decidida. Gràcia96 i Llove hi opten. Per darrera, Jordinho i Palauenc és juguen l'honor del primer BAP no ACFB. El Betis té la setena plaça assegurada.
I arribem a les emocions fortes, la Promoció. Catalunya, R.Madrid i Cracks opten només a un lloc per la tranquil·litat, els altres dos patiran i gaudiran d'un torneig de "pic i pala" amb 4 equips més de segona.
El Can Soler ha reaccionat tard, i malgrat els bons i meritoris resultats d'aquesta setmana, la propera Cloenda la jugarà a Segona. I el Baix Montseny l'acompanyarà amb un 99'9% de possibilitats. Aquest divendres va perdre una bona oportunitat per poder arribar a la Promo (2-1 contra el Cracks)
A Segona el Culés Club ja és practicament campió, només li cal un punt al camp del Cocoa, comptant que el Nucairons ho guanyés tot. Ells dos ocupen els ascensos directes.
En zona promocional, Espanyol, Rookies, Botorut i La Serra ho tenen tot a favor enfront les poques opurtunitats del València i Minuti.
Boca, Turodelvent i Garrigas tindran molt a dir a la propera Cloenda.
Cocoa i Països hauran de dedicar-hi una estoneta més. Aquest joc vol un pèl més de dedicació.
I ja tenim una altra remesa de Bapnovells...els BAP 5.0: Chelsea, PSG, Wembley, Valerinski i Ignitor
 
Ah! I el proper divendres tenim la resolució del segon dels nostres campionats regulars... la Final Four de la Copa d'Obertura amb: BETIS, GRÀCIA, BATMAN i LLOVE!!
Salut i botons!!
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada