28 de gener del 2013

Crònica de la Promoció

Finalment ja sabem quins equips pujaran a primera divisió: Espanyol, Botorut, R.Madrid La Serra i Cracks van aconseguir l'ascens aquest divendres, en una promoció jugada al Centre Cívic.
 
Ja durant tot el dia es van anar concentrant els equips, fins que a les 10 del vespre va començar la promoció. Vet-ho aquí com va anar l'actuació dels equips:
 
1.- L'Espanyol, primer classificat, arrencava bé en el primer partit. Després n'empatava dos, però connectant-se altre cop vencia en el quart partit i l'empat en el darrer partit li donava la primera plaça.
2.- El Botorut, amb un mal inici, va pensar en llençar la tovallola. Però tres victòries consecutives el catapultaven al segon lloc, empatat amb l'Espanyol (que tenia millor coeficient i va ser primer)
3.- El R.Madrid, tercer classificat, va anar de més a menys. Va guanyar els dos primers partits, però va empatar el tercer i va perdre els dos darrers.
4.- Quart classificat va ser el Cracks, que amb uns resultats irregulars aconseguia set punts (dues victòries i un empat), però en Jero el passava per coeficient.
5.- La Serra va classificar en sisena posició, rei de l'empat (tres empats en tres partits). La victòria en la quarta jornada sobre el Madrid li permetia esgarrapar tres punts que el deixaven cinquè.
6.- I finalment el Rookies, classificat en sisè lloc amb dos punts, no va ser el seu dia. Aquesta darrera plaça el deixa a segona divisió.
Inicialment havien de pujar només dos equips, però per la restructuració de la lliga, donat el gran creixement del BAP, en pugen cinc, com ja he dit abans, Espanyol, Botorut, R.Madrid, Cracks i La Serra.
Felicitats a tots!!!
 
 

Agència FBO (Fent Bullir l'Olla)
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada