3 de gener del 2012

Resum del final de lliga

Grandiós final de lliga...

LA SERRA i CAN MINUTI, jugant-se la segona plaça de l' ascens directe. Tots el partits jugats i tothom pendent d' aquest partit com el que era... UN GRAN FINAL DE LLIGA!!!. I per fer-ho més morbós, l' empat no valia a cap del dos equips, i hagués fet de primera al NUCAIRONS. Però res més lluny, LA SERRA va fer valer la seva veterania i es va imposar per 3 a 1, remuntant un 0 a 1.
Així doncs, ahir totes les emocions i el protagonisme se'l va endur la Segona.
Abans, ja havíem fet els honors al BOTORUT, IMPONENT I JUSTÍSSIM CAMPIÓ DE SEGONA. Un 2 a 1 al Nucairons i 1 a 5 als PPCC, li van donar el campionat amb 6 còmodes punts de diferència... un debutant i ja a Primera!
JORDINHO i CULÉS, amb el MINUTI i EL NUCAIRONS, acompanyaran al BAIX MONTSENY i al CRACKS a la PROMOCIÓ.
A Primera no hi va haver canvis. Un engripat GRÀCIA'96, ja campió, va ser una baixa inesperada. Per sort els seus partits pendents no van variar la classificació final. El BATMAN va confirmar el sots-campionat guanyant a domicili al mata-gegants BETIS i al CAN SOLER. L' actual campió, el VITAMÈNIA només va fer tercer. El LLOVE, en un final emocionat, va superar només d'un punt al BETIS. I el PALAUENC, amb un marge de punts suficient, va mantenir sense problemes la categoria.
Els "promotors" van acabar la lliga amb molt bons resultats: B.MONTSENY,2-LLOVE,0 i CRACKS, 2-VITAMÈNIA,2, que els hi podran servir per anar amb més moral a la Promoció.
Al CAN SOLER li han faltat TRES maleïts punts per entrar a la Promo, segur que quan repassi els seus partits els trobarà sobradament. I el CATALUNYA amb només 9 partits jugats (per culpa de l' inoperància del traumatòleg de torn) poca cosa podia fer en una lliga tan curta i competida.


I també hem acabat la BAPJOVES.
LA SERRETA amb una bona remuntada final ha aconseguit el tercer lloc. L' ANEX99, durant tota la lliga en posicions capdavanteres, ha fet seu el Sots-campionat.
I el GRAN CAMPIÓ DE LA BAPJOVES 2011 ha estat el PIMPAM. Amb 40 gols a favor, i només cedint un empat i una derrota, ha guanyat de manera molt merescuda el campionat. La seva concentració ha estat definitiva per poder treure-li NOU punts al seu immediat perseguidor. I aquest any ja l' esperem amb els grans. L' Elies també jugarà la Clausura a segona.


Agència FBO (Fent Bullir l' Olla)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada