10 de gener del 2012

Promoció BAPOBERTURA 2011-12

CRACKS i NUCAIRONS DE PRIMERA!!!!
El CRACKS i el NUCAIRONS van aconseguir ahir mantenir-se el primer, i ascendir el segon, l' antic Manairons, a Primera en una emocionant promoció.

En la primera final el CRACKS va fer valer el seu rol de favorit i no va fallar. Primer a la lligueta de la primera fase, va passar directament a l'eliminatòria final i contra el CULÉS va resoldre a la tornada amb un clar 3 a 0, contrarrestant l' únic gol que va rebre en tota la tarda.

L' altra final ja va ser més enrevessada. El BAIX MONTSENY hi arribava directament ja que havia aconseguit la primera plaça a la lligueta, 6 de 6. El NUCAIRONS, en canvi, va fer una lligueta molt discreta: 1 sol punt. Es guardava la pólvora per les eliminatòries. A la tornada de la semi li va fer una maneta al CAN MINUTI (5 a 1) que va fer molt insignificant el 0 a 0 de l' anada.
En aquesta segona final el BAIX MONTSENY triava ordre de partits per la seva condició de primer, i sorprenia a tothom amb la seva confiança amb els botons petits. La tornada seria a can Nucairons i també la possible pròrroga, i els seus gols, en cas d'empat, valdrien doble.
Anada: Baix Montseny 1 - Nucairons 2.
I a la tornada, 0 a 1... 0 a 2, semblava que el pla del palauenc funcionava. Però reacció del barceloní, 1 a 2... i 2 a 2. Aleshores, el BMO lliga una bona jugada en el mig del camp i pilota a l'interior dret. Xut franc amb un aixecador de 3'5... "A GOL" ... bon xut d' en Marcel, i amb el porter batut... saltiró de la cardina... i pilota al travesser. Aquí es va acabar el BMO. Encara quedava temps, però desesperat, ja no va lligar res més.
La veterania d'en Josep Maria, molt més temperat, va ser clau al final.
Així doncs, acabada la BAP Obertura, BOTORUT, LA SERRA i NUCAIRONS substituiran al B.MONTSENY, CAN SOLER i CATALUNYA en la propera Clausura.

Cronista: Batman