13 de juliol del 2015

ICK campió de Lliga...!!!

L' ICK ha guanyat la Baplliga de Cloenda'14-15.

Van arribar, a l' última jornada sincronitzada, empatats a punts al capdamunt de la classificació, ICK i Batman, amb el "goal average" particular a favor del barceloní (1-1 i 1-2). O sigui que depenia només d'ell. I tot i que el Valerinsky va plantar cara tota la primera part, tenint fins i tot, un gran xut al traveser, per avançar-se; i que el títol va estar força estona a les ales del Ratpenat de Palau, que guanyava a Can Catalunya per 0-1... en la segona part les coses es van posar a lloc.
 I l' ICK es va imposar per un clar 0 a 3. I encara, en l' últim minut, el Catalunya va empatar, Cat 2 Bat 2.

I tot això, gràcies a que el millor equip en la major part de la Lliga, en Llove, va tenir un final desastrós, guanyant 2 punts dels últims 12. Tot i això, el Llove ha fet una grandiosa temporada.

El Vitamènia, més regular, finalment li va prendre la tercera posició.

Darrera del Llove, la cinquena posició, va ser pel Jordinho, que va guanyar la seva fraticida batalla particular enfront el R.Madrid (sisè). I curiosament en la suma de tota la temporada (Obertura i Cloenda), després de dues lligues, d'onze mesos de competició, de seixanta partits... els dos amics han fet els mateixos punts, 108.

Menció especial per l' Espanyol. En Kiku, que ha pujat de segona, ha aconseguit una molt meritòria setena posició amb 43 punts.

Vuitena posició pel Charly's, que continua amb la seva gran progressió. A cada partit en Carlos es supera i puja el seu nivell de joc.

Catalunya i Boca Jrs jugaran la prèvia de la Bapchampions per aconseguir, contra Charlys i Espanyol, ser caps de serie.

La zona tranquila és pel Rapuco (amb 30 punts) i pel Culesclub amb 28 punts.

I, a l'espera de la quasi segura "unificació", fent (només la propera temporada) una lliga per temporada, trobem els equips en zona taronja, PSG i Baix Montseny, i en zona vermella: Valerinsky i València.

I ... pot semblar una cosa sense importància... però particularment ho trobo genial... 
TOTHOM AMB LA LLIGA ACABADA AL DIA... I SENSE CAP WO !!!!

Genial !!!! gràcies a tots !!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada