4 de juny del 2012

Eurocopa a Esplugues de Llobregat

Dissabte dia 2 de Juny el BAP va fer la seva primera sortida com a entitat, convidats per l'associació d'Esplugues de Futbol de Botons. Vam jugar una Eurocopa, amb un resultat més que satisfactori. Aquests som els components que hi vam anar. Quin goig que feiem!


I aquesta és la crònica del president del BAP:


BAPJOVES:

MOLTES, MOLTES, MOOOOLTES FELICITATS PEL VOSTRE COMPORTAMENT EN EL TORNEIG D'AHIR A ESPLUGUES!!!!
ENS VAM SENTIR ORGULLOSOS DE VOSALTRES ... ORGULLOSOS DEL BAP!!!!
I no ho dic només pels resultats, que per descomptat van ser genials. Quasi tots vam passar a la segona fase. I tres dels quatre semifinalistes vam ser BAP's. I a la Consolació, vam ser campions i semifinalista.
Ho dic també per la vostra exquisida conducta durant tot el torneig. Vau adaptar-vos a les condicions i als botons sense cap queixa. Ens vau fer sempre cas als grans, tan a nosaltres com a l'organització.
Però també vull destacar molt i molt el vostre fair play jugant. Naturalment no vam estar pendent de tots els partits. Però per el que van dir els pares i per grans detalls que vaig veure en les semis i en la final, se us ha de FELICITAR amb lletres majúscules.... MOLT BÉ NOIS!!!!    ÉS EXACTAMENT AQUESTA LA FILOSOFIA QUE LI VOLEM DONAR AL BAP: COMPETIR!!! AMB ELS CINC SENTITS I A TOPE... PERÒ SEMPRE, SEMPRE AMB L'HONESTEDAT I L'HONRADESA PER DAVANT. Competir molt... i bé, és el més important...i hauria de ser el més divertit. De vegades el resultat no és tan important, perquè no depen només de nosaltres.


Penseu que la promoció que vam aconseguir ahir jugant a fora és el futur del nostre joc. I d'aquestes trobades han de sortir els vostres futurs rivals.


Au doncs, prou de "rotllo"... avui sí q he fet de "presi"


Per enèsima vegada....felicitats xavals!!!!
i...
VISCA EL BAP!!!!

Jordi Roca - Batman

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada