30 de març del 2012

Un altre triomf pel BAP

Avui divendres dia 30 de Març, a l'I.E.S. Reguissol de Palau, ha tingut lloc un "taller de botons" en el qual hi han participat una quarantena de nanos (sí, sí, QUARANTA), que amb molta il.lusió han descobert i practicat el joc del futbol amb botons. L'èxit de tot plegat rau en la il.lusió i les ganes d'organitzar-ho, i gràcies a l'esforç de tres BAP JOVES - Jordi, Cristian i Jero - el taller ha estat un èxit. Ha estat un gran èxit, fins al punt que a primera hora de la tarda ja teníem algun nano de l'institut al local del Turó per veure com juguem, i per iniciar-se en el joc de forma seriosa.

Gran sorpresa - i molt grata, per cert -  per part dels impulsors del BAP. Sabent com costa arrencar una tasca d'aquesta mena, ens fa molta il.lusió veure les ganes que tenen  el jovent de l'associació per donar a conèixer el nostre joc, i fer que aquesta prosperi.

Avui és un dia gran. Un petit pas per aquest jovent amb trempera, un gran pas per al BAP i el món del futbol amb botons. Que no pari aquesta il.lusió !! Visca el BAP !!

1 comentari:

  1. Moltes felicitats per l'exit d'aquesta iniciativa!!

    Carlos

    Esplugues Futbol Botons Associació

    ResponElimina