7 de juny del 2011

La BAP Lliga s'ha decidit, Vitamènia campió !!!


EL VITAMÈNIA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LA 2a BAPLLIGA (2010-11) !!!!

 
L' equip blanc-i-negre guanya el gran duel contra els quatribarrats dels BATMAN.

Finalment els enfrontaments VITAMÈNIA-BATMAN han estat claus en el desenvolupament final de la lliga, 3-3 i 4-1 pel VITAMÈNIA.

El tercer el GRÀCIA'96, que també optava el campionat, ha pagat un mal principi.

El LLOVE, que defensava el títol, finalitza 4t, en un fluixet final de lliga.

L' equip de Sant Fost fa bons els pronòstics. El CAN SOLER queda on s' esperava, que de vegades és el més difícil, distanciat tant per dalt com per baix dels seus rivals.


I aquí comencen els BAPnovells:

Gran progressió del CF PALAUENC que campiona la lliga particular dels novells. Traient 6 punts el seu màxim rival.

Bona lliga del Betis, que confirma el seu talent entrant en la zona Champions.

ESPECTACULAR competició del CRACKS!!!! En el seu debut a la BAPlliga també es col.loca a la Champions. L' Ignasi ha entès que la concentració i la faceta tàctica del joc és importantíssima.

El CATALUNYA i el BAIX MONTSENY, 9è i 10è, han estat a punt d'entrar a la Champions. Bona lliga de l' Oriol i en Marcel, amb bons números atacants, han de millorar en defensa.

LA SERRA, MANAIRONS, JORDINHO i CULÉS CLUB classificats en zona BAPleague, paguen la seva falta de gol. Aquest any han perdut el seu duel particular contra els coetanis de la seva promoció.

I parlant de promocions, el joc demostra la importància de les hores que hi dediquis. I els nous i els que juguen quan poden ocupen les últimes posicions.

Destacar el Sta. Margarida, que encara que té un nom gens futbolero, ha fet una gran lliga, amb els mateixos números que els seus predecessors amb un any més de veterenia.

I també un reconeixement especial al CAN MINUTI, que ha fet un gran esforç per venir des de Sant Fost i Barcelona. Aprendre el joc a còpia de kms i derrotes ens prestigia a tots els BAPs. MERCI MARCEL!!!

També destacar l' esforç de LA PLAÇA per acabar amb el mínim de wo's.

Finalment K’NTENEN, ST. ESTEVE i UE DOSA que per compromisos laborals han fet el que han pogut. Esperem que l' any que ve s' ho puguin muntar millor.



Merci a tots. Començar aquest invent del BAP va ser l' òstia... però el realment difícil es consolidar-ho, i em sembla que ho estem aconseguint. I treballant pel futur amb en CESC RIUS (LA SERRA) i en TOBI CARDOSO (CF PALAUENC), QUE CADA DILLUNS ES PASSEN UN PARELL D' HORES AMB LA CANALLA... LA NOSTRA JOIA... LA LLIGA BAPJOVES que ara aviat també s'acabarà.

Apa doncs, salut botonaires.

BATMAN, el BAPpresi


1 comentari:

  1. Moltes gràcies per les felcitacions rebudes a través del mail. Però el veritable artífex de tot això i el màxim reconeixement és per al..............trrrrrr......trrrrrrrrrrr....trrrrrrrrrr..... BATMAN! Sense la seva tossuderia això no hauria estat possible. Ara toca mantenir-ho i millorar-ho.

    ResponElimina