2 de maig del 2011

Bomba a la BAP Copa !!

BOMBA a la BAPCOPA!!!!!

El CF PALAUENC elimina en els quarts de final de la Copa al GRÀCIA'96!!!

L' 1 a 2 de l' anada a camp del Palauenc semblava que la lògica dels botons s' imposaria i no hi haurien sorpreses. Però res més lluny, a la tornada, amb botons petits, l' equip de Palau es guardava un roc a la faixa, i va donar la gran campanada ... 1 a 3!!!!!

Dieu-me "raro"... però crec que avui és el millor dia per donar les gràcies a l' Ivan per compartir aquestes estones de botons. És un grandiós luxe que el GRÀCIA'96 (campió de lliga 1a DIV. ACFB 2003-04, campió de 6 Campionats de ranking i 11 vegades número 1 del ranking de l' ACFB) sigui soci del BAP i jugui la nostra lliga i copa.

Igualment, no cal dir-ho, per tots els de fora que foten una pila de kms i que han apostat per la nostra Associació...

MOLTÍSSIMES GRÀCIES, CAN SOLER, CAN MINUTI, MANAIRONS!!!

Em sap greu per a tu Gràcia, però em fa moooltissima il.lusió aquest resultat. Tot just fa un any i mig que vam iniciar aquest projecte del BAP, aquelles nits d' hivern a la Cova, sembla la prehistòria, i tot just fa 17 mesos. I els que hem jugat molt a botons sabem com de difícils són les sorpreses. És un joc, i té la seva part d' atzar, però també la gràcia (amb perdó) del nostre joc és que la sort, davant del talent i l' estratègia, es minimitza bastant.

Pot ser que en un partit curt d' una golfa hi hagi alguna sorpresa. Pot ser que en un partit de lliga de 30 minuts algun dels favorits es deixi algun punt. Però en una eliminatòria de copa de 30 + 30 ... això ja és quelcom més que sorpresa.

MOLTES FELICITATS TOBI !!!! A la lliga ja es veu que la trajectòria del PALAUENC és imparable. I ara amb aquesta classificació per a les semis...( i l' aigua que baixa, tremola Batman!), reafirma una grandiosa temporada d' aquest equip.

1 comentari:

  1. Oéoéoéoééééé! M'he tret un gran rival de cara a les darreres fases de Copa, que és el Gràcia'96. Però veient com van les coses.....val més que fem servir la tàctica Guardiola: NO VAL A BADAR! NO HI HA RIVAL PETIT! Enhorabona Tobi!

    ResponElimina