11 de febrer del 2019

Crònica de la Lliga d'Obertura

Vitamènia i Cracks campions de la Baplliga d' Obertura!!!!

Amb tot mereixement el Cracks guanya la 2a Divisió. Després de la retirada per qüestions de feina dels primers classificats per segona en la 1a fase, l' Ignasi començava amb un mínim avantatge d' 1 punt, per afrontar aquest final de lliga. I ha fet una 2a fase IMPECABLE!!! , on no ha perdut ni un punt. 
Felicitaaats Cracks!!! 

El Vitamènia ha campionat gràcies a una grandiosa 1a fase. 
Junt amb el Catalunya sortien com a màxims favorits gràcies a la diferencia de 3 i 6 punts enfront els seus immediats perseguidors (Llove i Batman).
Però el Catalunya i el Llove no han fet un bon final de lliga. Només una o dues victòries i un empat entre ells no és suficient per guanyar-la.
 I l' "apretada" final del Batman no ha estat suficient per atrapar al campió.
Així és que el Vitamènia s'emporta amb tot mereixement la seva 3a Baplliga👍
Molt molt destacable és el final de lliga del Rapuco. Ha encadenat 12 victòries i 1 empat seguits, entre el final de la 1a fase i aquesta 2a fase. Entrava a 1a pels pèls i ha arribat a anar líder. Al final 5è classificat empatat a punts amb el 4t, l' Adrilètic. 
Gran Adrilètic. L' Adrià ha estat molt regular. Quart a la 1a fase, ha repetit posició a la lligueta final. En aquesta ha fet els mateixos punts que el Campió. Molt bona lliga!
Cal destacar el triple 5 a 3 que va endossar de manera consecutiva, en un pim pam, el Bakomvà al Vitamènia, Rapuco i Batman.
Molt bona també la 1a fase que va fer el PSG. Només va perdre 4 partits. També va ser el que més va empatar, 4 vegades. Ha estat un bon reconeixement poder veure el PSG jugar la 2a fase a 1a.
Més curiositats?... ahir mateix, i quasi de manera simultània vèiem dos grans partits, en el camp 3 el Brasil i el Can Soler acabaven la lliga amb un espectacular 5 a 6. Una mica més tard en el camp 2, Bakomvà i Adrilètic, repetien resultat... 5 a 6
I encara que no és d'aquesta competició, també ha estat una destacable sorpresa que en plena ratxa de victòries del Rapuco en la lliga, el Valerinsky l'eliminés de la copa.


Salut i botons

Agència FBO (Fent Bulir l'Olla)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada