12 de desembre del 2013

Gràcia 96, campió de la BAP Copa...!!!

Ahir a la tarda es va jugar la Final Four de la BAP Copa. Els emparellaments de les semifinals eren els següents:

BETIS - PALAUENC
GRÀCIA'96 - BATMAN

En la primera eliminatòria, el Betis es va imposar en el partit d'anada per 1-0, un resultat que a priori no li era desfavorable del tot, ja que si marcava a la tornada ho tenia bé per passar a la final. Però no va ser així, i el Palauenc es va imposar al partit de tornada per 2-0, aconseguint així un lloc a la final.

En la segona eliminatòria, el Gràcia'96 es va imposar en el primer partit per 3-1. El gol del Batman li donava una esperança... Però un cop més, com en la passada edició, la polèmica estava servida: hi havia un equip amb format de botons incorrecte... A la mitja part del segon partit, el Batman va adonar-se que el Gràcia'96 havia presentat una alineació indeguda, jugava amb un format incorrecte. En repassar el format, però, tots dos equips van veure que el Batman jugava també amb un format inadequat. Arribat aquest punt, i després de parlar-ne, es va adoptar la solució acordada pel Comitè de Competició en la passada edició, en el sentit que com que el partit ja havia començat i cap dels dos equips havia fet cap reclamació a l'inici, s'havia d'acabar el partit amb el format inicial. El format era desfavorable pel Batman, i el segon partit es va acabar amb un 4-5 a favor del Gràcia'96.

A la final entre el Gràcia'96 i el Palauenc no hi va haver massa història. El Gràcia'96 marcava el 1-0 als tres minuts de joc, i més tard el Palauenc es feia un autogol, era el 2-0. Amb el posterior 3-0 el Palauenc es va ensorrar, i el Gràcia'96 es va adjudicar la final per un contundent 4-0 final.

Moltes felicitats a tots!!

Agència F.B.O. (Fent Bullir l'Olla)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada