20 de setembre del 2011

Batman-crònica de la 1a. jornada

Baps,
ja ha començat la nostra Baplliga. Avui, en partit endarrerit pels contractes amb les televisions, s' ha clos la primera jornada de 1a. El derbi entre els llops i els ratpenats ha volat clarament cap a terres dels quatribarrats ... a Gotham. El partit s' ha decidit a la primera part amb un 0 a 3 contundent. Al principi de la 2a part en Llove ha retallat diferències, 1 a 3. I ha tingut el 2 a 3. Però avui els llops no estaven gaire fins. Finalment, la millor pretemporada del Batman ha tingut premi... 1 a 4.
Gràcia i Vitamènia també van guanyar amb solvència , el dia inaugural, els seus partits a domicili. I el CF Palauenc en un partit molt igualat es va imposar al Catalunya.
El divendres a Can Bonamic el Betis s'imposà al Cracks. Aquest es va treure l' espina, en l'avançament de la 2a jornada, i va donar la "sorpresa" guanyant al SORPRENENT !!!! cuer ... Can Soler.
A segona el Botorut ha començat fortíssim... 2 de 2... i 6 punts al sarró. El R.Madrid també va debutar amb victòria. I amb tres punts també hi ha el Can Minuti, amb una victòria i una derrota.
Aquesta setmana, endarrerits però dins del termini, es jugarà el Nucairons-La Serra, sens dubte el partit de la jornada amb dos clars aspirants a l' ascens directe.
I esperem que també debuti el Jordinho CFB.