16 de maig del 2011

Crònica de la fase final de la BAP Copa

Finalment ja s'ha acabat la BAP COPA!

Puntualment, tal i com marca la normativa UEFA quan hi ha partits importants en joc, a les onze del matí de Dissabte van començar les semifinals de la BAP Copa.

En la primera semifinal el Palauenc va començar fort contra el Batman, posant-lo contra les cordes. Mica en mica el Batman es va anar recuparant, i va remuntar el partit sent el resultat final de 2-4 pel Batman. En el partit de tornada el Batman sense gaires problemes va tenir un partit més plàcid, i va superar el Palauenc per 2 a 0.

En la segona semifinal el Llove va jugar un primer partit discret, i es va imposar al Vitamènia per 2-1. En el segon partit tot semblava que el Vitamènia remuntaria ja que ben aviat va marcar el primer gol. Però el Llove "no se amilanó", i va remuntar el partit, que va acabar guanyant plàcidament per 3-5.

A la gran final, amb una presència espectacular de públic (40.000 espectadors: 20.000 els portava en Tobi i 20.000 en Pep), el Batman va guanyar tranquil.lament. La primera part va acabar amb un 2-0 favorable al Batman, que marcava el 2-0 al límit del temps. I a la segona part, jugant més plàcidament, va marcar dos gols més, acabant la final amb el resultat de BATMAN 4 - LLOVE 0.

Felicitats al campió i també al finalista!